Tel: (021) 434 09 69
email: office@cmstill.ro
about-sect.jpg
Cristian & Michelle Still

Despre Noi

Bine ati venit la salonul nostru de infrumusetare, unde va oferim servicii profesionale de cosmetica, coafor, manichiura/pedichiura, extensii de par si tratamente de spa. Cu o experienta de 8 ani pe piata, am reusit sa selectam cele mai bune produse de la majoritatea firmelor mari.

Cristian & Michelle Still sunt raspunsul la toate cautarile dvs. de frumusete. Ne dorim sa creati un loc unde sa va simtiti minunat, unde sa plecati multumiti de rezultat si sa reveniti cat mai curand. Personalul nostru bine pregatit, amabil si primitor va sta la dispozitie pentru a va oferi o ingrijire personalizata atat pentru par, cat si pentru pielea capului.

Folosim produse profesionale de top, precum „Londa Professional” si „L’oreal Professional” pentru coafuri, „Germaine de Capuccini”, „BrunoVassari”, „Kianty Botox” si „Tholgo” pentru tratamente faciale si „Opi” si „Orly” pentru unghii. Veniti sa va bucurati de experienta noastra si de produsele de calitate la un pret accesibil pentru toti. Va asteptam cu drag!

Discuta cu Cmstill
Aveti intrebari?
Buna 👋
Cu ce te putem ajuta?